Patrick Riguelle

Paris - L'amour

Weinig steden zijn zoveel dingen tegelijk als Parijs, en op de koop toe is de Franse hoofdstad óók nog eens de enige echte muze van het befaamde, populaire Klaraprogramma 'La Vie Est Riguelle', elke zaterdagavond met een brede glimlach om de lippen te beluisteren tussen zes en acht.
Het chansonprogramma in kwestie wordt gepresenteerd door Patrick Riguelle en diens – naar zeggen van Riguelle zelf – ‘oudere zus’ Jan Hautekiet. Het is inmiddels toe aan zijn derde seizoen en drie seizoenen lang ‘elke zaterdag twee volle uren met Hautekiet in één kleine ruimte door willen brengen, getuigt van een onvoorwaardelijke liefde voor de medemens’volgens Patrick.
Parijs en de liefde dus, de liefde voor de medemens, maar uiteraard ook en vooral voor muziek.

Paris l’amour, neemt u mee op een avontuurlijke, emotierijke, melomane reis door ‘Gay Paree’ waarbij uw vertrouwde gids zich gewillig laat bijstaan op de zomerpodia door Chris Peeters en Thierry Plas op allerhande gitaren, Gwen Cresens op accordeon, Eva Hautekiet aan de piano en Sander Goethals op contrabas.
Veel aandacht zal ditmaal uitgaan naar de Grote Dames van het Franse lied: Patachou, Barbara, Juliette Gréco en Anne Sylvestre zullen zusterlijk en arm in arm met Trenet, Brel, Aznavour en Boris Vian staan te zingen. En wie er ook de stem verheft: altijd gaat het over, zingt men voor, kan het door, gebeurt het in en met… Parijs.

Management en boekingen // Dirk Deckers // info@maandacht.be // +32(0)478/761524 // +32(0)16/204398

Agenda

(nog) geen voorstellingen bekend

Agenda archief

Datum
vr 26/10/18 20:00 Zwalm De Zwalmparel webshopzwalm.recreatex.be
Klik op de foto om te downloaden