The Singhing Sisters

Jazz meets Opera

Twee zingende zussen met de klinkende naam 'Singh' brengen hun muzikale passie samen in een eigen muziekproductie waarin ze samen en los van elkaar floreren binnen hun eigen stijl, namelijk als Opera- en Jazz zangeres.
Zij worden muzikaal ondersteund door een live band met o.a. Stijn Wauters aan de piano (NeoNerd, The Jacquelines) en Nils De Caster als violist (The Broken Circle Breakdown Bluegrass Band, Johan Verminnen).
Het ‘Singhing Sisters’ project betreft een totaalconcept waarin de grootste clichés van Opera- en jazz zangeressen muzikaal worden uitvergroot met een universele verhaallijn, gebracht met een lach en een traan. Om het geheel tot zijn recht te laten komen maken zij gebruik van verschillende podiumkunsten tijdens hun muzikale optreden.

Live muziek, gebracht op een bedje van professionaliteit, overgoten met een warme gloed van muzikale virtuositeit, besprenkeld met pittige acteerprestaties, afgekruid met natuurlijke aroma's van stuk voor stuk getalenteerde muzikanten.
De verhaallijn wordt gebonden door filmfragmenten uit de stijlperiode '40-'50, waarin Pieter Embrechts de rol van begeerlijke Adonis vertolkt.
Bart Van Caenegem (De Frivole Framboos) stak zijn expertenneus in de arrangementen van de muziek, terwijl Wim Dewulf de verhaallijn kneedde tot een smakelijk geheel.

Boekingen en info // nadia@maandacht.be // +32(0)16/20 43 98

Agenda

(nog) geen voorstellingen bekend

Klik op de foto om te downloaden